TOTAL BIKEFITTING
''fietsmeting in perfectie''

Extreme marathon Bartje 200.

Ben jij die BIKKEL die zich ook op heeft gegeven voor BARTJE 200? 


Ben jij die BIKKEL die zich ook op heeft gegeven voor BARTJE 200? Dan staat jou een prachtige uitdaging te wachten met veel trainingsuurtjes in het verschiet! Maar wees verstandig en laat je goed op de fiets zetten doormiddel van een Bikefitting bij Karin.

Een perfecte afstelling is zo belangrijk, teveel mensen ondervinden vervelende pijntjes of serieuze klachten tijdens het fietsen. Een goede Bikefit kan dit voorkomen en zorgt ervoor dat jij optimaal op je fiets zit.

Wat zou het top zijn dat je tijdens je trainingen + de grote dag op 19 juni met ongelofelijk veel bike plezier de finish over knalt! 

Voorkom blessures
Vergroot je comfort
Verbeter je prestaties

Bartje 200 is een extreme marathon voor mountainbikers. Deze uitdaging van 200 kilometer wordt gehouden op zondag 19 juni 2022 en is de zomerse en warme tegenhanger van de Drenthe 200. 

Deze marathon is voor mannen en vrouwen die nét even meer van hun lichaam en geest vragen. De startplaats is Landal Het Land van Bartje in Ees en van daaruit raken we Emmen, Exloo, Borger, Gieten, Anloo en Zuidlaren. En alles wat daar tussenin ligt aan bossen, heidevelden en natuurgebieden. En natuurlijk heel veel singletracks. Je moet om 22.00 uur gefinisht zijn. Er is een wedstrijd en een cyclosportieve tocht.

Bartje 200 is helemaal verzorgd. Van start tot finish begeleiden wij je met alles wat je nodig hebt om het uiterste van jezelf te vragen. Elke 40 kilometer is er Makro Foodpoint. En na de tocht word je beloond met een mooie sfeer waarin je samen eet en drinkt.

Je kunt meedoen met de wedstrijd (maximaal 200 deelnemers) of de cyclosportieve tocht. In totaal verwachten we 2500 deelnemers. De indeling van de startvakken is op volgorde van inschrijving. Bij de inschrijving geef je jouw geschatte eindtijd op. Dit is om de live-tracking te helpen. De ingevulde tijd heeft geen invloed op de indeling van de startvakken. Bartje 200 is een MTB-uitdaging, maar je mag ook meedoen op een cyclocrosser of gravelbike.E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn