TOTAL BIKEFITTING
''fietsmeting in perfectie''

Fietsbrillen met leesgedeelte

Sportbrillen voor recreatief en sportief gebruik.

Na veel zoeken kwam ik uit bij het merk Swisseye. Total Bikefitting staat volledig achter deze leverancier van high-end technische sportbrillen voor recreatief en sportief gebruik. Alle lenzen van Swisseye zijn in Zwitserland vervaardigd met flexibel, anti-allergisch materiaal en zijn voorzien van een unieke duurzame anti mist- en anti krasbewerking. Daarnaast voldoen ze ook aan de striktste veiligheidsnormen, staan bekend om hun optische kwaliteit en bieden 100% UVA-, UVB- en UVC- bescherming. Dankzij deze kwaliteit is Swisseye fietsbril met leesgedeelte de perfecte oplossing om je navigatie of fietscomputer goed af te kunnen lezen.

GARDOSA RE + S BIFOCALE

GARDOSA RE + BIFOCALE


A:126 mm | B:22 mm | C:39 mm | D:67 mm | E:120 mm

A:134 mm | B:22 mm | C:41 mm | D:75 mm | E:120 mm


Het merk Swisseye heeft drie type fietsbrillen ontwikkeld met een leesgedeelte onder in het glas. Ideaal om navigatie, sporthorloges of fietscomputers af te kunnen lezen tijdens het fietsen. De Gardosa RE + Bifocale fietsbril wordt geleverd met mee kleurende glazen en een mat zwart montuur met rode accenten. De glazen hebben ventilatie aan de binnenkant en voorkomt aandampen. Er zijn drie verschillende correcties voor het leesgedeelte beschikbaar: + 1.50, + 2.00 en + 2.50. De neusbrug en beentjes van de bril zijn bekleed met anti-allergeen rubber, wat voor extra stabiliteit en draagcomfort zorgt. Deze fietsbril met leesgedeelte is verkrijgbaar in de maat smal (S) en Medium (M).
Zie onderstaande maattabel voor meer informatie.

Specificaties:

Ventilatiesysteem
Foto Chrome lenzen
Leeslenzen (bifocale lenzen)
Rubberen, geribbelde pootjes
Inclusief microvezel tas en koffer
Verkrijgbaar met lenzen in +1.50, +2.00 en +2.50 d.p.t.
Onbreekbaar montuurmateriaal TR90, polycarbonaat lenzen


Extra bij te bestellen blanke brillenglazen met leesgedeelte +1,50, +2,00, +2,50 voor de Gardosa RE + Bifocale. Zeer gemakkelijk in de winterperiode wanneer de zon niet vaak meer in je gezicht schijnt. De Brillenglazen zijn makkelijk te wisselen.

De brillenglazen kun je bestellen via onze webshop en ze zijn verkrijgbaar in onze studio. 

Niet verkrijgbaar voor de Gardosa S uitvoering! 


FREERIDE BIFOCALEDe Freeride Bifocale fietsbril is de perfecte accessoire voor degene die stijlvol en sportief wil rijden. Met het zwarte glanzende montuur heb je een trendy uiterlijk en door het anti-allergisch rubber op neusbrug en beentjes is de bril opvallend stabiel en comfortabel om te dragen.

Kies uit drie verschillende leescorrecties: +1.50, +2.00 en +2.50, en ervaar de ultieme fiets- en motorrijdervaring.


A:126 mm | B:22 mm | C:39 mm | D:67 mm | E:120 mm

Specificaties:

Leeslenzen (bifocale lenzen)
Verkrijgbaar met lenzen in +1.50, +2.00 en +2.50 dpt
Rubberen neusbrug en uiteinden van de pootjes
Onbreekbaar montuurmateriaal TR90
Polycarbonaat lenzenE-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn