TOTAL BIKEFITTING 
fietsmeting in perfectie

Welkom bij Total Bikefitting ''fietsmeting in perfectie''

Wij zorgen voor de juiste balans op je fiets 

Karin Bosgra


Marcel Bosgra


Ik ben Karin Bosgra en samen met Marcel Bosgra en onze dochter Lobke wonen we in het mooie Nijverdal aan de rand van de Sallandse heuvelrug. Naast het plezier voor fietsen mag ik ook graag wandelen. Na mijn C.I.O.S opleiding in Heerenveen ben ik 32 jaar werkzaam geweest als zwemonderwijzer/coördinator op het Twentebad in Hengelo, dit heb ik altijd met veel plezier mogen doen. In oktober 2020 kreeg ik de kans om een eigen Total Bikefitting studio en een Total Bikefitting webshop te openen in het pand van Herman Beleef fietsen te Nijverdal. Een Scott Experience Center in het walhalla van mountainbiken, wielrenners en gravelbikers aan de rand van de Sallandse Heuvelrug waar een ieder een prachtige Scott fiets kan kopen of uit kan proberen. Na 1 jaar dit te hebben gecombineerd met mijn werk op het Twentebad ben ik per 1 november 2021 fulltime als zelfstandige gaan werken in mijn studio Total Bikefitting. Met mijn passie voor fietsen en het super leuke vak als bikefitter ben ik 5 dagen per week bezig om fietsers de juiste positie en balans te geven op hun MTB, Race of Gravelbike. Het werken met het team van Herman beleeffietsen en het enthousiasme van alle fietsers kan ik mijn werk als bikefitter elke dag  met veel passie uitvoeren. De samenwerking met Marcel, die de hele website en webshop maakt en onderhoud hebben we met z’n tweeën in 1 jaar tijd al iets heel moois neergezet. Het mooie aan dit vak is dat het plezier voor fietsen voor de fietser alleen maar kan groeien wanneer de fietspositie goed is afgestemd dit geeft voor mij elke keer weer meer motivatie om het vak goed uit te voeren.

Graag zie ik je in onze studio Total Bikefitting voor een fietsmeting in perfectie.

Sportieve groet,
Karin

Ik ben Marcel Bosgra, en getrouwd met Karin. Samen hebben wij één dochter Lobke. Karin en ik wonen in Nijverdal (gemeente Hellendoorn) aan de voet van het nationale park de Sallandse heuvelrug. Ik ben werkzaam  bij Nemaco Bouwmachines op de afdeling Marketing & Rent! Mijn grootste passie is mountainbiken en dan vooral in mijn eigen omgeving Holten, Nijverdal, Hellendoorn en Lemele. 

Op een zaterdag hielp ik de twee eigenaren Herbert Korblet en Jeroen van der Heide tijdens het verbouwen van hun nieuwe fietsenzaak Herman Beleef fietsen (Scott Experience Center) Herbert en Jeroen wilden graag een Bikefitting studio in hun prachtige Scott Experience Center hebben in de toekomst. ''Dit past goed in ons concept vertelde Herbert''  Door dit gezegd te hebben zijn karin en ik hier over na gaan denken en werden steeds enthousiaster hierover. karin en ik hebben de stoute schoenen aangetrokken en zijn van start gegaan met Total Bikefitting. Karin richt zich op alle bikefittingen en ik richt mij op de pedaalanalyse, met behulp van onze 3D pedaalanalyse van Shimano kan ik gedetailleerd ingaan op de prestaties en traptechniek van alle mountainbikers en wielrenners. Een pedaalanalyse biedt een goed beeld van de krachtsverhoudingen tussen je linker en rechterbeen, de effectieve kracht ratio van je pedaalslag en de krachtverdeling op je pedaal. Ik zie je graag in onze studio voor een Bikefitting of voor een 3D pedaalanalyse

Sportieve groet, 
Marcel
 

Ik ben Karin Bosgra en samen met Marcel Bosgra en onze dochter Lobke wonen we in het mooie Nijverdal aan de rand van de Sallandse heuvelrug.


Karin Bosgra tijdens de Boterkoektocht 2021
De nieuwe studio van Total Bikefitting ''fietsmeting in perfectie''


Karin Bosgra tijdens de opleiding Offroad fitting te Belgie
Diploma's Torke Bicycle


Marcel en Karin Bosgra tijdens een MTB toertocht in Rijssen


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn