TOTAL BIKEFITTING
''fietsmeting in perfectie''

Waarom een Bikefitting?

Voorkom blessures, vergroot je comfort en verbeter je prestatie!


Heb je tijdens het fietsen last van je rug, nek, zadelpijn, knieën of pijnlijke voeten of heb je tijdens een lange toertocht last van slapende handen? Vaak is dit een gevolg van een verkeerde fietshouding of een verkeerde maatvoering of materiaalkeuze. Tijdens onze Bikefitting gaan wij na wat de oorzaak van je klachten zijn. Wij proberen jouw problemen op te lossen. 

Wil je graag weten hoe je nog beter en efficiënter kunt fietsen zonder klachten? Kies dan voor een Total Bikefitting compleet.

 

Met behulp van de 3D pedaalanalyse kan er gedetailleerd worden ingegaan op de prestaties en techniek van het trappen. Hierbij kunnen verschillende krachtsverhoudingen tussen het linker en rechterbeen, de effectieve kracht ratio van de pedaalslag en de krachtverdeling op het pedaal in kaart worden gebracht.

Wil je zo comfortabel mogelijk kilometers fietsen, zonder sportieve ambities? Dan staan we voor je klaar. Onze Bikefitting zorgt ervoor dat jouw fiets en onderdelen perfect afgesteld worden op jouw lichaam. Zo kun je optimaal genieten van je fietstocht.

Inhoud Total Bikefitting


De Bikefitting duurt maximaal 3,5 uur, waarvan een deel buiten de Shimano pasfiets plaatsvindt. Er wordt een volledige analyse gemaakt van fietser en fiets. Na afloop ontvang je via mail ons Total Bikefitting rapport met bijbehorende filmpjes.

Graag mee nemen naar de studio

  • Eigen fiets (graag schoon mee nemen)
  • Fietskleding
  • FietsschoenenVoor wie is een Bikefitting geschikt?


Fietstypes:

Iedereen die fietst of wil starten met fietsen, komt in aanmerking voor onze Bikefitting. Alle leeftijden zijn welkom van Jeugd tot ouderen, beginners of profs. En dat binnen alle disciplines: wegrenners, veldrijders, mountainbikers, trekking fietsers.​ Niet alleen sporters hebben baat bij een Bikefitting, ook mensen die dagelijks met een stadsfiets of een elektrische fiets naar het werk rijden.

  • Racefiets
  • Mountainbike
  • Cyclocrossfiets
  • Elektrische fiets
  • Trekking fiets

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn