TOTAL BIKEFITTING
''fietsmeting in perfectie''

Statische meting

Voorkom blessures, vergroot je comfort en verbeter je prestatie!

50% van de fietsers rijdt op een fiets die te klein of te groot is voor zijn / haar lichaamslengte, met een verkeerde zadelhoogte. Omdat ze negeren dat het kiezen van de "redelijk passende" framemaat en "redelijk kloppende" zadelhoogte zadelpijn of rugpijn kan veroorzaken, zo niet blessures, en ook nog een slechte trapefficiëntie als gevolg zal hebben. Aan de hand van 10 lichaamsmaten wordt er een ideale fietsafstelling van de fiets berekend. Een ideale framemaat kan vervolgens bepaald worden uit meer dan 60 fietsmerken.

Inhoud statische meting:

  • Lekker bakje koffie.
  • Met behulp van het programma van Shimano bepalen wij de juiste fietsafmeting.
  • Nabespreking van de uitkomsten.
  • We sturen je digitaal de uitgebreide Bikefitting basis rapport met alle gegevens toe zodat je deze altijd weer kunt raadplegen. In dit rapport vind je alle resultaten van de meting en de aanbevelingen die daaruit naar voren kwamen tijdens deze meting. Tevens is dit een merk en dealer onafhankelijk rapport, wat belangrijk is voor afstelling van jouw huidige fiets of de aanschaf van een nieuwe fiets.. 

Deze statische meting duurt ongeveer 15 minuten en kost € 29,-


In overleg met Herman beleef fietsen bestaat de mogelijkheid om je fiets te laten afstellen. Dit doen wij na afloop van de meting. Bij meerdere afstellingen hoef je niet te wachten, maar kan jij je fiets de volgende dag weer ophalen. Prijzen zijn inclusief btw en exclusief materiaal, montage en afstellingskosten

Heb je een vraag over de statische meting neem dan gerust via onderstaande button contact met ons op!
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn