TOTAL BIKEFITTING
''fietsmeting in perfectie''

Zadelanalyse

Voorkom blessures, vergroot je comfort en verbeter je prestatie!

60% van de fietsers zitten niet op het juiste zadel. Een zadel kan verschillende breedtes en rondingen hebben, en er zijn zadels met of zonder opening. Bij het kiezen van een zadel dat goed bij je past, moet er goed gelet worden op je lenigheid en de breedte van je zitbotjes. Deze worden tijdens de zadelanalyse van Shimano bepaald, waarna je het zadel zelf kunt testen op de pasfiets. Je fietst gedurende enkele minuten ontspannen op de Shimano pasfiets om je zadel te testen. 

Inhoud zadelanalyse:

  • Lekker bakje koffie.
  • Zadelanalyse.
  • Nabespreking van de uitkomsten.
  • Wij sturen je digitaal de zadel analyse rapport met alle gegevens toe zodat je deze altijd weer kunt raadplegen. In dit rapport vind je alle resultaten van de meting en de aanbevelingen die daaruit naar voren kwamen tijdens deze meting. Tevens is dit een merk en dealer onafhankelijk rapport, wat belangrijk is voor afstelling van jouw huidige fiets of de aanschaf van een nieuwe fiets.. 

Deze zadel analyse meting duurt ongeveer 30 minuten en kost € 79,-In overleg met Herman beleef fietsen bestaat de mogelijkheid om je fiets te laten afstellen. Dit doen wij na afloop van de meting. Bij meerdere afstellingen hoef je niet te wachten, maar kan jij je fiets de volgende dag weer ophalen. 

 

Prijzen zijn inclusief btw en exclusief materiaal, montage en afstellingskosten 
Bij het kiezen van een zadel dat goed bij je past, moet er goed gelet worden op je lenigheid en de breedte van je zitbotjes. Deze worden tijdens de zadelanalyse van Shimano bepaald, waarna je het zadel zelf kunt testen op de pasfiets.

Houding stads fietsen,
E-stadsfietsen, Toering en
trekking en E- trekking

Houding Racefietscomfort,
Cyclocross, gravel, MTB cross
country, MTB trail en E-MTB

Houding Racefiets competitie,
Triathlon en Time trail
Heb je een vraag over deze zadelanalyse neem dan gerust via onderstaande button contact met ons op.
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn