TOTAL BIKEFITTING
''fietsmeting in perfectie''

Het Event

De Zuid-Afrika MTB Experience is een avontuurlijk, sociaal en exclusief event. Maximaal 12 deelnemers en drie lokale gidsen. Grensverleggend als jij dat wilt. Genieten van culinaire highlights en ontspannen aan de pool van het stijlvolle YEBO Boutique Guesthouse.Paradijs

Met kleine groepen van maximaal 12 deelnemers en drie ervaren mountainbike gidsen ga jij de meest avontuurlijke single trails biken die je op de Westkaap kunt vinden. Uitdagende swithbacks, pittige beklimmingen en flow trails wisselen elkaar in rap temp af. Geen dag zal hetzelfde zijn, welkom in single trail paradijs!

Culinair

Je gaat kennis maken met de Zuid Afrikaanse keuken die van ongekend hoge kwaliteit is. Wij bezoeken Wine Estates met unieke architectuur en een keuken die culinaire hoogstandjes bereidt die worden uitgeserveerd met een Zuid Afrikaanse vriendelijkheid en relaxedheid.

Lifestyle

YEBO Boutique Guesthouse. Een inspirerende plek met veel aandacht voor interieur, natuurlijke kleuren, materialen en faciliteiten. Een LifeStyle guesthouse met een vibe die zich niet laat beschrijven. Na het mountainbiken kun je zelf een biertje pakken. Napraten aan de bar of aan de pool tot zonsondergang.
The Feel Good Experience.

Avontuur

Zuid-Afrika is en outdoor activiteiten paradijs. In ieder programma hebben we Ziplining met Cape Canopy Tours opgenomen. Dit kun je separaat bijboeken. Je wordt met een 4×4 jeep naar een hoogte van 1000 meter gebracht waar 11 ziplines op je wachten. De langste zipline is 350 meter…een dag vol adrenaline!Zuid Afrika MTB Experience

Onze organisatie heeft vestigingen in zowel Nederland als Zuid-Afrika. Als fervente mountainbikers hebben wij persoonlijk ervaren dat mountainbiken op de Westkaap in Zuid-Afrika een buitengewone en uiterst unieke ervaring is. Samen met lokale gidsen hebben we veel tijd geïnvesteerd om uit te zoeken hoe je het meeste uit een Zuid-Afrikaanse MTB Experience kunt halen. Ons doel is om gepassioneerde mountainbikers een onvergetelijke ervaring te bieden: exclusief, kleinschalig, sociaal, avontuurlijk en veilig.

Links Marcel Bosgra en rechts Rob Last


Marcel Bosgra

Zuid Afrika MTB Experience
WhatsApp: +31 62 009 94 71
marcel@MTBzuidafrika.nl

Zuid Afrika MTB Experience BV
KvK nr. 89781252
Algemene voorwaarden

Rob Last

South African MTB Experience
WhatsApp: +31 65 117 17 89
rob@MTBsouthafrica.com

Office
28 Berrydel Ave.
7130, Somerset-West (Briza)
Cape Town, 7130, Zuid-Afrika

Informatie aanvragen

Heb jij onze video gezien……dan kunnen wij ons voorstellen dat je enthousiast bent geworden en meer wilt weten over deelname aan een Zuid Afrika MTB Experience. Vul het formulier in op deze pagina en ontvang een pdf met daarin de belangrijkste informatie op hoofdlijn. Als jij jou contact voorkeur aangeeft dan doen wij een follow up om te informeren of je nog enthousiaster bent geworden en aanvullende vragen hebt.

Enthousiast?

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn