TOTAL BIKEFITTING
''fietsmeting in perfectie''

Afstelling schoenplaatsjes

Voorkom blessures, vergroot je comfort en verbeter je prestatie!

Een aanzienlijk aantal fietsers, maar liefst 90%, fietst met schoenplaatjes die niet optimaal onder hun fietsschoenen zijn gemonteerd. Onze missie is om dit te corrigeren door de schoenplaatjes nauwkeurig te positioneren, waarbij we streven naar een plaatsing waarbij de bal van de voet exact boven het pedaalas valt. Dit zorgt niet alleen voor een optimale krachtoverdracht tijdens het fietsen maar positioneert ook het onderbeen correct voor een efficiënte beweging.

Tijdens onze schoenplaatjes afstellingservice bieden we je het volgende:

  • Een gastvrij onthaal met een heerlijk kopje koffie.
  • Een professionele afstelling van de schoenplaatjes, gericht op het perfectioneren van jouw fietspositie.
  • Een praktische ervaring op de Shimano pasfiets, waar we de symmetrie van de schoenplaatjesspeling controleren. We zorgen ervoor dat er aan beide kanten gelijke speling is, waardoor je tijdens de pedaalslag geen beperkingen ervaart. Dit houdt in dat we ook de rotatie-uitlijning van de plaatjes controleren, zodat je een natuurlijke voetbeweging kunt onderhouden zonder ongewenste drukpunten.


Een nabespreking van de resultaten, waar we samen door de aanpassingen en hun effect op je fietservaring gaan.
Deze aanpak zorgt ervoor dat je schoenplaatjes optimaal zijn afgesteld voor jouw specifieke behoeften, waardoor je comfort en prestaties op de fiets verbeteren.


Deze afstelling van je schoenplaatjes duurt ongeveer 30 minuten en kost € 39,-Heb je een vraag over afstelling schoenplaatjes neem dan gerust via onderstaande button contact met ons op.
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn