TOTAL BIKEFITTING
''fietsmeting in perfectie''

Inlegzolen voor je fietsschoenen

Lake custom made inlegzolen       

 Currex Bikepro inlegzolen 

 

  

Wanneer je op zoek bent naar optimale ondersteuning tijdens het fietsen, dan zijn de custom made carbon inlegzolen van Lake een echte aanrader. Deze inlegzolen zorgen voor een perfecte pasvorm en een optimale verdeling van de druk onder je voeten, waardoor je maximaal vermogen kunt leveren tijdens duwen en trekken van de pedalen.

"100% contact = 100% krachtoverbrenging" - daar draait het allemaal om!Deze Raven inlegzolen zijn speciaal ontworpen om optimale comfort te bieden. Deze inlegzolen zijn voorzien van een hielkom met kleine sleuven rond de bovenste straal, zodat ze perfect passen bij verschillende voetomvangen.

En dankzij de warmtevormende technologie kunnen ze volledig worden aangepast aan de vorm van je voet. Het resultaat? Een perfecte pasvorm en 100% contact tussen je voet en het pedaal. Deze inlegzolen passen in de meeste fietsschoenen, dus waar wacht je nog op?

 

Wanneer je de Currex BikePro inlegzolen voor het eerst in je fietsschoenen plaatst, merk je meteen het verschil! Jouw voet krijgt een perfecte ondersteuning tijdens het trappen, dankzij de volledige drukverdeling onder je voet. Dit zorgt voor een optimale pasvorm en meer kracht bij het duwen en trekken van de pedalen. Bovendien verbeteren de inlegzolen de bloedcirculatie, waardoor verdoofde tenen en zere voetzolen verleden tijd zijn. Een luxe die je na een rondje biken niet meer wilt missen!

De BikePro inlegzolen zijn beschikbaar in drie varianten: HIGH, MEDIUM en LOW. Met ons Currex footdisc systeem, waarbij jouw voet opgemeten wordt, bepalen we welk type zool het beste bij jouw voet past.

Door de ondersteuning die deze zooltjes bieden, kunnen knieklachten, brandende en vermoeide voeten en een minder effectieve krachtverdeling op de pedalen voorkomen worden. Tijdens een Total Bikefitting krijg je de mogelijkheid om de CurrexSole uit te proberen en te ervaren hoe comfortabel en ondersteunend deze inlegzolen zijn.

 


Lake Custom inlegzolen van het merk Syksol in de maat S | M | L | XL


Currex Bikepro inlegzolen van het merk Currex in de maat LOW | MEDIUM | HIGH


 

MEER INFORMATIE


MEER INFORMATIE


Maattabel

Welk type inlegzool heb jij? Ontdek het hier binnen 1 minuut

Klik op de onderstaande button INSOLE FINDER

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn