TOTAL BIKEFITTING
''fietsmeting in perfectie''

Ontdek Pro zadels bij Total Bikefitting

Voor de fietser het juiste PRO zadel

Logo Shimano Pro zadelsPro Turnix team zadel: lichtgewicht en comfortabel

Bij Total Bikefitting bieden we het Pro Turnix Team Zadel aan, perfect voor fietsers die een lichtgewicht zadel met optimale drukverdeling zoeken. Het zadel, met een basis en rails van carbon, is ontworpen om aan de behoeften van een brede groep fietsers te voldoen. Beschikbaar in modellen met en zonder anatomische uitsparing, biedt het Pro Turnix Team Zadel de ultieme drukverlichting en comfort voor langere ritten.


Carbon rail 132 mm


INFORMATIE

Carbon rail 142 mm


INFORMATIE

Carbon rail 152 mm


INFORMATIE


 

Pro Turnix performance zadel: duurzaam en veelzijdig

Daarnaast hebben we het Pro Turnix Performance Zadel in ons assortiment, met een sterke carbon basis en roestvrijstalen rails voor diegenen die een duurzaam en veelzijdig zadel wensen. Dit zadel is eveneens geschikt voor een breed scala aan fietsers, met de keuze tussen modellen met of zonder anatomische uitsparing voor extra comfort en drukvermindering.

Roestvrijstalen rail 132 mm


INFORMATIE

Roestvrijstalen rail 142 mm


INFORMATIE

Roestvrijstalen rail 152 mm


INFORMATIE


Bezoek ons of bestel online

Of je nu een recreatieve fietser bent of een doorgewinterde professional, de Pro zadels bieden de perfecte balans tussen comfort en prestatie. Verkrijgbaar in onze studio in Nijverdal of eenvoudig te bestellen via onze webshop. Kies voor Pro zadels bij Total Bikefitting en ervaar het verschil op elke rit.
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn