TOTAL BIKEFITTING
''fietsmeting in perfectie''

Inlegzool voor je fietsschoenen

Currex Bikepro

Logo van Currex GmbH BikePro insole




Het belangrijkste contactpunt tussen fietser en fiets zijn jouw voeten. De BikePro steunzolen van Currex zijn speciaal gemaakt om tijdens het fietsen je voeten optimaal te ondersteunen. De BikePro inlegzooltjes zijn verkrijgbaar in 3 type zooltjes HIGHMEDIUM en LOW. Met behulp van onze Currex footdisc systeem (thermische voetplaat) worden je voeten opgemeten en wordt bepaald welk type voet je hebt. Eventuele knieklachten, brandende en vermoeide voeten of een mindere effectieve krachtverdeling op de pedalen kunnen het gevolg zijn van voeten die niet goed ondersteund worden. Tijdens de Total Bikefitting krijg je de mogelijkheid om deze CurrexSole te testen.

Zodat je voet te allen tijde goed voelt

Om ervoor te zorgen dat uw voet tijdens lange reizen altijd goed aanvoelt, is de vorm van de CURREX BikePro® gebaseerd op uw voetvorm. Je hiel zit ingebed in de fietsschoen, je voetboog wordt ondersteund en de voetzool met 70.000 zenuwuiteinden rust volledig op de CURREX BikePro®.

op deze afbeelding is de onderzijde van de Currex BikePro inlegzool te zien om je voeten optimaal te ondersteunen.

Volle kracht terug op het pedaal

Je voorvoet bepaalt het ritme en brengt je beweging over op het pedaal. Daarom heeft de CURREX BikePro® een speciaal ontwikkelde Poron Pad in de voorvoet. Het is dus tijd voor een nieuw record. 



Op deze foto zijn de drie verschillende inlegzooltjes te zien LOW, MEDIUM, HIGH
Het belangrijkste contactpunt tussen fietser en fiets zijn jouw voeten. Deze Currex BikePro steunzolen zijn speciaal gemaakt om tijdens het fietsen je voeten optimaal te ondersteunen.

Onverwachte stabiliteit op het juiste moment

De zwarte middenvoetbrug is het hart van de CURREX BikePro. De krachten worden optimaal verdeeld onder de voetzool en uw spieren worden bij elke stap gestimuleerd. Dit activeert je voet en stimuleert de bloedcirculatie gedurende de hele cyclus. 

Voorzijde van de currex bikepro inlegzool waardoor je voeten optimaal worden ondersteund in je fietsschoenen.


Individueel aangepast
 

Elke voet en elke beweging is individueel. Wij geloven niet in een stijve binnenzool die precies past bij de vorm van je voet. Daarom hebben we de dynamische CURREX-inlegzool ontwikkeld en een systeem ontwikkeld in duizenden bewegingsanalyses waarmee elke fietser kan worden ingedeeld in een van de drie profielen; hierbij concentreren we ons op de vorm van de voet en de beenas.


 










E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn