TOTAL BIKEFITTING
''fietsmeting in perfectie''

Total Bikefitting Basis +

Voorkom blessures, vergroot je comfort en verbeter je prestatie!

Wil je een idee krijgen van hoe jouw fiets is afgesteld? En of deze fiets bij je past? En wil je dat deze ook afgesteld 
wordt volgens de uitkomst van het Bikefitting.com rapport. Dan kan ik, na het bepalen van deze Total Bikefitting basis +, jou helpen met het optimaliseren van jouw huidige of nieuwe fiets.

Bij het bepalen van onze Total Bikefitting basis + word je volledig opgemeten in je eigen fietskleding doormiddel van het
bikefitting.com programma van Shimano. Daarnaast stellen wij jou schoenplaatjes op de juiste manier af en doen we een voetanalyse, het belangrijkste contactpunt tussen fietser en fiets zijn jouw voeten. Tijdens de zadelanalyse meten we de breedte van jouw zitbodjes op en kiezen we het juiste zadel dat bij je past. Met behulp van de waarden die uit de statische meting zijn gekomen wordt de Shimano pasfiets ingesteld. Je fietst ontspannen op de Shimano pasfiets, tijdens het fietsen gaan we finetunen en kijken we naar de juiste zadelhoogte, zadel terugstand en stuurpositie. Je kan nu zelf ervaren hoe je lichaam functioneert en wat het effect is van kleine aanpassingen van de afstelling!

Tevens maken we drie filmpjes van jouw Bikefitting. 1) eigenfietspositie, 2) Fietspositie Bikefitting.com, 3) definitieve fietspositie. 

Inhoud Total Bikefitting plus: 

 • Lekker bakje koffie.
 • Intake: we luisteren naar jouw doelstellingen en eventuele klachten tijdens fietsen.
 • Met behulp van het programma van Bikefitting.com / Shimano bepalen wij de juiste fietsafmeting (statische meting) 
 • Lenigheidstesten benen en romp.
 • Voet analyse (Currex inlegzolen)
 • Afstelling van jou schoenplaatsjes
 • Zadel analyse.
 • Dynamische meting (positiebepaling). 
 • Nabespreking van de uitkomsten.
 • We sturen je digitaal de uitgebreide Total Bikefitting basis + rapport met alle gegevens toe zodat je deze altijd weer kunt raadplegen. In dit rapport vind je alle resultaten van de meting en de aanbevelingen die daaruit naar voren kwamen tijdens deze meting. Tevens is dit een merk en dealer onafhankelijk rapport, wat belangrijk is voor afstelling van jouw huidige fiets of de aanschaf van een nieuwe fiets.
 • Soms kan het prettig zijn om nog iets te finetunen na een aantal weken fietsen in je nieuwe houding. Bij Total Bikefitting mag je binnen 12 weken na je Bikefitting altijd even kosteloos langskomen voor een check-up

Deze Total Bikefitting Basis + duurt ongeveer 2 / 2,5 uur en kost € 179,-
Voor je 2e fiets betaal je € 99,-

We stellen de fiets voor jou af na de uitkomst van de Bikefitting. 


Prijzen zijn inclusief btw en exclusief materiaalkosten.

Heb je een vraag over Total Bikefitting basis plus neem dan gerust contact op met ons op!
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn