TOTAL BIKEFITTING
''fietsmeting in perfectie''

Total Bikefitting basis

Voorkom blessures, vergroot je comfort en verbeter je prestatie

Benieuwd naar de afstelling van je fiets en of deze echt bij je past? Wil je jouw fiets laten aanpassen op basis van een professioneel Bikefitting.com rapport? Ik sta klaar om je te assisteren in het perfectioneren van je huidige of nieuwe fiets, beginnend met een grondige Total Bikefitting analyse.

Tijdens onze Total Bikefitting analyse wordt je volledig gemeten in je fietskleding met het geavanceerde bikefitting.com systeem van Shimano. We richten ons niet alleen op de afstelling van je schoenplaatjes en voeren een gedetailleerde voetanalyse uit—omdat de voeten een cruciaal contactpunt met de fiets vormen—maar ook op de optimale instellingen van de Shimano pasfiets op basis van de statische meetresultaten. Terwijl je ontspannen fietst op de pasfiets, verfijnen we de afstellingen en evalueren we de ideale zadelhoogte, zadelpositie en stuurinstellingen, zodat je direct het verschil kunt voelen en het effect van deze aanpassingen op je lichaamsfunctie kunt ervaren.

We documenteren je Bikefitting ervaring ook met drie video's: van je initiële fietspositie, de aangepaste Bikefitting.com positie, en de uiteindelijke fietspositie.

Wat je kunt verwachten van onze Total Bikefitting basis:

  • Een gastvrij onthaal met een heerlijke kop koffie.
  • Een intakegesprek waarbij we jouw doelen en eventuele fietsgerelateerde klachten bespreken.
  • Een precieze bepaling van de juiste fietsmaat met het Bikefitting.com / Shimano programma, inclusief statische meting.
  • Flexibiliteitstesten voor benen en romp.
  • Een grondige analyse van je voeten (inclusief Currex inlegzolen advies).
  • Correcte afstelling van je schoenplaatjes.
  • Een dynamische meting voor nauwkeurige positiebepaling.
  • Een nabespreking met uitgebreide analyse en aanbevelingen.
  • Een digitaal Total Bikefitting basisrapport met alle meetresultaten en adviezen, onafhankelijk van merk of dealer, essentieel voor de optimale afstelling van je fiets of voor de aankoop van een nieuwe.
  • Mocht je na enkele weken in je nieuwe fietspositie de behoefte voelen om de afstellingen te finetunen, dan ben je binnen 12 weken na je Bikefitting sessie welkom voor een kosteloze check-up bij Total Bikefitting.


Deze Total Bikefitting basis duurt ongeveer 1,5 / 2 uur en kost € 159,- 
Voor je 2e fiets betaal je € 99,-

 We stellen de fiets voor jou af na de uitkomst van de Bikefitting. 


Prijzen zijn inclusief btw en exclusief materiaalkosten.Heb je een vraag over Total Bikefitting basis, neem dan gerust contact met ons op
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn