TOTAL BIKEFITTING
''fietsmeting in perfectie''

Total Bikefitting Compleet

Voorkom blessures, vergroot je comfort en verbeter je prestatie!

Ben je nieuwsgierig naar de afstelling van je fiets en vraag je je af of deze optimaal bij jou past? Wil je een aanpassing gebaseerd op een professionele analyse van Bikefitting.com? Met onze Total Bikefitting compleet service ben ik hier om je te begeleiden bij het finetunen van je huidige of aanstaande fiets.

Onze Total Bikefitting compleet service omvat een volledige meting in je eigen fietskleding, uitgevoerd met het geavanceerde bikefitting.com systeem van Shimano. We zorgen voor een perfecte instelling van je schoenplaatjes en voeren een cruciale voetanalyse uit, omdat je voeten het belangrijkste raakvlak met de fiets vormen. Bij de zadelanalyse meten we de breedte van je zitbotten om het ideale zadel voor jou te selecteren. Op basis van de resultaten van de statische meting stellen we de Shimano pasfiets af. Je krijgt de kans om op de pasfiets te rijden en direct het effect van subtiele aanpassingen aan je zadelhoogte, zadelpositie en stuurinstellingen te ervaren. Bovendien omvat onze aanpak een pedaalanalyse, waarbij we kijken naar de krachtverdeling tussen schoenplaatje en pedaal, de krachtbalans tussen links en rechts, en de duw- en trekkracht van beide benen.

We leggen het proces vast in drie video's: jouw initiële fietspositie, de aangepaste positie volgens Bikefitting.com, en je uiteindelijke fietspositie.

De Total Bikefitting compleet service omvat:

  • Een warm welkom met een heerlijk kopje koffie.
  • Een intakegesprek waarin we jouw doelstellingen en eventuele klachten bij het fietsen bespreken.
  • Een precieze bepaling van de juiste fietsmaat met het bikefitting.com / Shimano programma, inclusief een statische meting.
  • Flexibiliteitstests voor benen en romp.
  • Een gedetailleerde voetanalyse (advies over Currex inlegzolen inbegrepen).
  • Een nauwkeurige afstelling van je schoenplaatjes.
  • Een zadelanalyse.
  • Een dynamische meting voor exacte positiebepaling.
  • Een pedaalanalyse.
  • Een uitgebreide nabespreking van de resultaten.


Na afloop sturen we je een gedetailleerd Total Bikefitting compleet rapport digitaal toe, zodat je alle meetgegevens en aanbevelingen altijd bij de hand hebt. Dit merk- en dealeronafhankelijke rapport is essentieel voor het correct instellen van je huidige of nieuwe fiets.

Mocht je na verloop van tijd kleine aanpassingen willen maken aan je nieuwe fietspositie, dan ben je binnen 12 weken na je Bikefitting altijd welkom voor een gratis check-up bij Total Bikefitting.


Deze Total Bikefitting Compleet duurt ongeveer 2,5 / 3 uur en kost € 219,-
Voor je 2e fiets betaal je € 99,-

We stellen de fiets voor jou af na de uitkomst van de Bikefitting. 


Prijzen zijn inclusief btw en exclusief materiaalkosten.Heb je een vraag over Total Bikefitting compleet neem dan via onderstaande button contact op met ons.
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn